Retours

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Natuurlijk stellen we het op prijs als je dat wel wilt doen. Dan kan op basis van deze informatie wellicht verbeteringen in de betreffende producten of onze dienstverlening doorgevoerd worden.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaand 'Modelformulier voor Herroeping'. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Uitzonderingen Maatwerk

Maatwerk opdracht die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u aangegeven specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Wel is het mogelijk om in goed overleg het probleem te bekijken en kijken naar de mogelijkheden om het op te lossen.

 

Terugbetaling en kosten

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief de kosten voor de heenzending met PostNL, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aan­gegeven gebruik te willen maken van het herroepings­recht, terug. Wij betalen u terug met dezelfde betaalwijze waarmee u ons betaald hebt, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
Wanneer Beeldend Kunstenaar Caroline Grootenboer het product bij de Klant gebracht heeft worden de gemaakte reiskosten en eventueel gehuurd vervoer voor de heenzending niet terugbetaald.

U draagt zelf de kosten en het risico van de retourzending. Wij schatten dat deze kosten circa 7,00 euro of maximaal het dubbele zullen bedragen van de verzendkosten die wij u voor toezending van uw bestelling in rekening hebben gebracht. Zie www.postnl.nl voor de tarieven van de meest gebruikelijke verzendwijzen. 

 

 

MODELFORMULIER VOOR HERROEPING

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan
Beeldend Kunstenaar Caroline Grootenboer
Stavenissestraat 298
3086 RM Rotterdam
Nederland

info@changeableart.nl

of via contact

Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende
producten naam producten herroep.


Besteld op datum / Ontvangen op datum

 

Mededeling

 

Uw (klant) gegevens
Naam

Adres

Handtekening (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

Datum