Kinderen ontdekken, ervaren, met hun handen bezig zijn en genieten door gewoon te doen.

Caroline Grootenboer geeft als textiel kunstenaar workshops in het basisonderwijs. Veelzijdigheid, ontdekken en laten ontstaan kenmerken haar als kunstenaar. Allerlei verschillende textiele technieken past zij toe in haar werk. Wol spinnen, weven, vilten, punchen en borduren. Bewustwording, duurzaamheid, waar het materiaal vandaan komt en hoe textiel gemaakt wordt is wat zij wil meegeven aan kinderen.

Mijn aanbod is ook Changeable. Specifieke (digitale) groepslessen en schoolbrede projecten zoals het Textiel Atelier, met elkaar een kunstwerk of boek maken of samenwerkingsprojecten met andere disciplines zoals muziek, dans en fotografie. De afwisseling is een fantastische uitdaging.

 

KUNSTENAAR Caroline Grootenboer woont in Rotterdam. Ze maakt unieke tastbare kunst met een warme, luxe uitstraling voor interieur, bedrijf of hospitality design. Haar passie is 'laten ontstaan' en creëren. caroline is veelzijdig en werkt graag met verschillende materialen. Met Europese wol creëert zij Changeable Art, in de technieken spinnen, weven, vilten en punchen. Deze textielkunstwerken zijn een inspiratiebron voor andere kunstvormen in fotografie, keramiek en glas.

 

CHANGEABLE ART is ontstaan ​​vanuit een ideaal van verandering en liefde voor kleur. Iedereen ontwikkelt zich en doorloopt verschillende fasen. Hoe zou het zijn als kunst met je mee beweegt?

Mooi ideaalbeeld met betrekking tot duurzaamheid. Kunst veranderen zoals een interieur verandert met Kerstmis, winter- en zomerwerk? Of je kunstwerk laten groeien door nieuwe onderdelen toe te voegen en er een nieuw kunstwerk ontstaat.

 

Mijn kunst is te zien op: www.carolinegrootenboer.com

 

‘Luxe zal in de toekomst draaien om bomen, groenten, familie en handvaardigheid’ 
Lidewij Edelkoort